Forside
  • Optjen bonus når du handler

    Som medlem får du bonus på udvalgte varemærker, når du har handlet for over 500 kr. i Coop på en måned. Du får også bonus hos vores partnere. Bonussen kan du betale med næste gang, du handler hos Coop.

  • Få skræddersyede tilbud til dig

    I Coop app'en, på pristjekkeren i butikken og på medlem.coop.dk kan du hver uge aktivere personlige tilbud, som er baseret på dine dagligvareindkøb.

  • Medlem = Medejer

    Som medlem bliver du, sammen med 1,9 mio. andre, medejer af Coop. Coop er en andelsforening, hvor du som medlem får mange fordele. Har du lyst til at involvere dig endnu mere, kan du stille op til medlemsvalg i din lokale butik og være med til at gøre en forskel.

Mere end 2 mio. er allerede medlemmer af Coop, er du?

Bliv medlem i dag - så får du bl.a. medlemsrabat og bonus, når du handler.
Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Bliv medlem
Hvorfor koster et medlemskab 200 kr?

Ved indmeldelsen skal du indbetale et andelsindskud på 200 kr. Andelsindskuddet tilbagebetales, hvis du melder dig ud. Andelsindskuddet er ansvarlig kapital. Du kan ikke blive ansvarlig for mere end de 200 kr., du har indskudt. Beløbet forrentes ikke.

Enkelte brugsforeninger har andre regler for ind- og udbetaling af andelsindskud. Du kan få oplyst reglerne i den pågældende forening.

Eller

Har du købt dit medlemskab i butikken?

Færdiggør medlemskab med bon her!